Sähkösuunnittelu Turun ja Lahden seudulla sekä Pirkanmaalla

Sähköalan ammattilainen apunasi suunnittelusta lähtien

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Toimiva sähköistys on tärkeä osa kotiasi ja arkeasi. Käytännöllisyys huomioiden tehty sähkösuunnittelu on edellytys viihtyisälle ja laadukkaalle asumiselle.

Sähkösuunnittelu lähtee aina asukkaan tarpeista ja toiveista. Suunnittelijan kanssa toteutetulla sähköistyksellä kodista saadaan toimiva ja persoonallinen vuosiksi eteenpäin. Sähköistysratkaisujen valinta vaikuttaa merkittävästi myös rakennuksen asumismukavuuteen, energiatalouteen ja asunnon arvoon.

Toteutamme toimivan ja budjettiisi sopivan sähkösuunnitelman. Hyvä etukäteissuunnittelu takaa toimivan lopputuloksen ja pitää kustannukset kurissa.

Sähkösuunnitelmat kaikkiin kiinteistöihin

Toteutamme sähkösuunnitelmat omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloihin, teollisuus- ja liikekiinteistöihin, oli kyseessä sitten uudiskohde tai saneerattava kiinteistö. Suunnitelma voi sisältää rakennuksen käyttösähkön, ulko- ja sisävalaistuksen, lämmitysjärjestelmät, yleiskaapeloinnin, hälytinjärjestelmän, antenni- ja ATK-järjestelmän, tai vain jonkin näistä osa-alueista.

Avullamme saat toimivan ja yksilöllisen valaistuksen kotiisi sekä pistorasiat ja katkaisijat kaikkialle, mihin niitä tarvitset. Käytämme halutessasi uusinta energiatehokasta LED-valaistusta ja voimme suunnitella kotiisi logiikalla ohjelmoitavan valaistuksen sekä rikosilmoitinjärjestelmän ja muun kiinteistön varoitusjärjestelmän turvaamaan sekä omaisuutta että omistajia. Langattomien järjestelmien ansiosta kodinvalvontajärjestelmät on helppo ottaa käyttöön myös vanhassa kohteessa.

Liiketiloissa ja teollisuushalleissa otamme huomioon asiakkaan tarvitsemien tilojen erityisvalaistustarpeet sekä huomioimme tilojen mahdolliset myöhemmät muutostarpeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähkösuunnittelusta!

Ilmapumppuratkaisut monipuolisesti – myös huollot ja korjaukset.

Ota yhteyttä »