Ilmalämpöpumppu ammattitaidolla Varsinais-Suomessa ja Päijät-Hämeessä

Ilmalämpöpumpulla tasaista lämmitystä ja jäähdytystä kotiisi

Ilmalämpöpumppu ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen taloon. Kutakin ilmalämpöpumpun käyttämää kilowattituntia (kWh) kohti saat monikertaisen määrän lämpöenergiaa verrattuna esimerkiksi suoraan sähkölämmitykseen. Tämä vähentää siis merkittävästi lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu parantaa myös sisäilman laatua poistaen tarpeetonta kosteutta ja ilmassa olevaa pölyä. Kauttamme saat ilmalämpöpumput kotiisi, mökillesi, toimistoosi tai teollisuushalliin helposti ja edullisesti.

Ilmalämpöpumpun tärkeimmät edut energiaviranomaisen mukaan

  • Vähäiset käyttökustannukset sähköön ja öljyyn verrattuna

  • Vaivattomuus

  • Ei sellaista kunnossapitoa kuten savupiipun nuohous tai tuhkien hävittäminen

  • Ei paikallisia päästöjä

Kauttamme myös asennukset ja huollot

Opastamme sinua kohteeseen parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun valinnassa ja asennuspaikan optimoinnissa. Teemme kaikkien ilmalämpöpumppujen asennukset, hankit pumpun sitten meidän kauttamme tai omatoimisesti. Annamme halutessasi yksityiskohtaisen käyttöopastuksen.

Teemme ilmalämpöpumppujen vuosihuollot, vianetsinnät ja korjausarviot, pienemmät huollot, kuten suodattimien uusinnat ja kaikki muut toimenpiteet, joita ilmanlämpöpumppusi tarvitsee. Vuosihuollon sisältö voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua tai ainakin harkitset sitä?

Tarkasti valitut merkit ja mallit

Olemme valinneet laajasta ilmalämpöpumppujen valikoimasta parhaat ja juuri Pohjoismaihin soveltuvat mallit. Kauttamme saat muutkin merkit ja mallit, mutta suosittelemme seuraavia:

Ilmapumppuratkaisut monipuolisesti – myös huollot ja korjaukset.

Ota yhteyttä »